Vores kompetencer

EConGrid består af et innovativt og hurtigt udviklende, tværfagligt team med forankring i teknisk viden og øjnene rettet mod markedsudviklingen. Vi leverer best-in-class ydelser, baseret på følgende kernekompetencer:

• Dataanalyse og prognoser for elforbrug, produktion og energilagring
• Identificering af fleksibelt forbrug i aktiver og processer
• Levering af balanceenergi, systemydelser og porteføljeoptimering
• Anvendelse af synergieffekten fra forskellige business cases

Vi styrer forskellige typer af fleksible energiaktiver og tilpasser vores løsning til de forskellige industrier.

Industriel Produktion

Industriel Produktion

Solceller

Solcelle

Frysehuse

ikon-frysehus-200px

Batterier

ikon-batteri-200px

Strømgeneratorer

ikon-generator-200px

Rensningsanlæg

ikon-vandrensning+200px

Varmepumper & andre pumper

ikon-varmepumpe-200px

HVAC-systemer

ikon-system-200px

Belysningsystemer

ikon-lys-200px

Vores fleksibilitetsydelser omfatter prognoser for mængden af tilgængelig fleksibilitet, teknisk driftsudstyr til at styre det, måling og afregning af den leverede fleksibilitet, handel og andre specialiserede services. Vi bevæger os udover simpel energistyring – vi hjælper jer med at opdage jeres energistrategi.

EnergyConnector er en kontrolboks der muliggør præcise målinger og indsamling af jeres energiforbrugsdata. EnergyConnector fås i en vægmonteret version og en 19″ rackmonteret version.

EnergyCloud er en cloud-baseret løsning, som analyserer en række vitale data på energimarkederne, prognosepriser og jeres eget energiforbrug for efterfølgende at sælge det på markedet på det rigtige tidspunkt og for den rigtige pris. EnergyCloud samler alle fleksible aktiver i vores portefølje, for derefter at optimere deres ydeevne og sikre deres bedst mulige udnyttelse på elmarkedet.