EConGrids teknologi

EConGrid har udviklet en Smart Grid-teknologi, der kombinerer en unik hardware og software, som gør det muligt for jeres fleksible energiaktiver at generere ekstra indtægter for jeres virksomhed. Samtidig får I kontrol over jeres energiregninger, værdifulde data om jeres energiforbrug, samt mulighed for at reducere jeres CO2-udledning.

EConGrids teknologi er designet til problemfri styring, overvågning og kommunikation med jeres fleksible energiaktiver. Det giver et komplet overblik over alle oplysninger om aktuelt og historisk forbrug af jeres aktiver. Det kan fungere med en hver form for fleksible aktiver såsom industri sites, pumper, motorer, ventilatorer og kølere, solanlæg, generatorer, energilagre, HVAC- og belysningssystemer og kan tilpasses jeres individuelle behov. Vores team af højtspecialiserede softwareudviklingseksperter har en dyb forståelse for den værdi, som online-data bringer til styring af fleksible aktiver.

EnergyCloud giver jer adgang til real-time elforbrugsdata på jeres sites, og et godt grundlag for at handle i forhold til forbedring af jeres energimæssige ydeevne.
Vores teknologi er blevet testet og evalueret af den danske transmissionssystemoperatør Energinet.dk.