Bliv kunde ved EConGrid

1. Analyse. EConGrid analyserer jeres aktivers fleksibilitetspotentiale, tekniske egenskaber og driftsmønstre, hvad enten det gælder forbrug, produktion eller lagring af energi. Sammen definerer vi mulighederne for installation af vores kontroludstyr på jeres aktiver.

2. Test. Kontroludstyret installeres på en eller flere af jeres sites og integreres i vores EnergyCloud software. Udstyret finjusteres og testes, data fra jeres sites indsamles og analyseres yderligere for vurdering af det fulde potentiale og mulige indtjening.

3. Godkendelse. Efter at have klarlagt detaljerne over jeres aktiver, underskriver vi en samarbejdsaftale om handel af jeres fleksibilitet. Når det komplette system er installeret og data indsamlet, sikrer EConGrid den formelle godkendelse fra systemoperatøren, for jeres aktivers deltagelse på energimarkederne.

4. Drift. EConGrid sørger for handel af jeres fleksibilitet på energimarkedet, overvågning og sikker drift af kontrolsystemet, samt indbetaling af indtægter på jeres bankkonto.

Interesseret i at høre mere? Kontakt Thomas Hune på tlf. (+45) 40 15 80 22 eller på email tsh@econgrid.com.